Monday, 8 August 2011

100 Questions and Answers Questions for December Camp 2011

by Jhun Ferrer

We expect perfect score for every young people. Pls help to achieve this goal.


1. What are the two parts of Redemption?

Ans. "Come out of" and "Entering into."



2. Who will benefit from the full Redemption of Christ?

Ans. Only the Bride .



3. What is the evidence of baptism of Holy Ghost?

Ans. Genuine faith in the promised Word of the hour.



4 What is the meaning of Adoption?

Ans. Placing or positioning of a son.



5. If it is not through church membership, how do we get into Christ?

Ans. By One Spirit (Baptism of the Holy Ghost)



6. In the message the Rapture, what are the three things that will happen before Jesus appears?

Ans. Shout or message to make people ready; voice of resurrection; trumpet or assembling together of the Bride in the Wedding Supper.



7. What are the six raptures in the Bible?

Ans. Enoch, Elijah, Jesus, OT Saints, NT Saints or Bride, 2 Prophets or Moses and Elijah



8. What are the three stages of new birth or redemption?

Ans. Justification, Sanctification, Baptism of The Holy Ghost.



9. What is the seal of the Living God?

Ans. The Holy Ghost



10. What are the four beasts around the throne of God?

Ans. Lion, Ox, Man, Flying Eagle.



11. What are the seven churches in Asia Minor?

Ephesus, Smyrna, Pergamos, Thyatira, Sardis, Philadelpia, Laodecia



12. Justification made a way for sanctification. Sanctification made a way for the baptism of the Holy Ghost. The baptism of the Holy Ghost made a way for ________________ to come right down in perfection, back to the Word again to manifest Itself.

Ans. The Holy Ghost Itself



13. What is the 3-fold manifestation of the 3rd Pull?

Ans: Opening of the Word, Speaking things into existence, Preaching to the lost



14. What were the 5 miracles that Bro. Branham identified as proof that the 3rd Pull was already operational when he was here?

Ans. Squirrels came into existence, Hattie Wright’s boys saved, little fish was resurrected, blizzard rebuked, Meda’s tumor dissolved.



15. After almost six thousand years, the Devil had transformed this Earth into ________. ( This is the title of Bro. Branham's last sermon to his church in Jeffersonville).

Ans. Satan's Eden



16.What are the three things we must not do in using the Scripture?

Ans. Must not MISINTERPRET, DISLOCATE and MISPLACE the WORD.



17. When did the Angel commissioned Bro. Branham which coincided with the day Israel became a nation after hundreds of years.?

Ans. May 6, 1947.



18. Enumerate the Gentile Kingdoms that are represented in the image seen by Nebuchadnezzar in Daniel 2.

Ans. Babylon, Medes and Persia, Greece, Rome



19. What are the nine fruit of the Holy Spirit?

Ans. love, joy, peace, longsuffering, gentleness, goodness, faith, meekness, temperance.



20. What kind of a body shall the Bride be in during the Millennium?

Ans. Glorified Body



21. Differentiate the Book of Life from the Lamb’s Book of Life.

A: Names can be erased from the Book of Life while in the Lamb’s Book of Life it is not possible. The BL represents our natural life, while LBL represents our converted life.



22. According to Bro. Branham, what is the greatest of all the revelations?

Ans. Revelation of the Supreme Deity of Christ



23. Enumerate the five senses/inlets of the body.

A: taste, feeling, sight, hearing, smell;



24. Enumerate the five senses of the spirit?

Ans. memory, affection, reasoning, conscience, imagination;



25. The first and last messengers of the Church Ages are both prophets while the others are what?

Ans: Reformers



26. What is the house mentioned in 2 Cor. 5:1 that is not made by hands?

Ans: Theophany



27. God’s own Life.

Ans: Zoe



28. Identify the 7 dimensions according to the prophet.

Ans: light, matter, time, science, region of the lost, region of the saved/under the altar, the throne of God/God



29. What does El Shaddai mean?

Ans: The Almighty God or The Breasted God.



30. Bro. Branham said this word means unbelievable but true. He also used this word six times as the title of his sermon.

Ans. Paradox



31. Quote Malachi 4:5-6.



32. What do six wings of the seraphims in Isaiah’s vision of the throne ( two for covering his face, two for covering his feed, and two for flight) signify?

Ans: Wings to cover face, REVERENCE; to cover feet, HUMILITY: for flight, ACTION.



33. Where is the future home of the earthly Bride and the Heavenly Bridegroom?

Ans. Earth



34. What is the true beauty of the church?

Ans. Character of the people.



35. What did Sis. Hattie Wright ask for when she was told that she can have whatever she wants?

Ans. Salvation of her 2 sons



36. How many Jews will receive the Message of Moses and Elijah during the 31/2 years great tribulation or last half of the 70th week of Daniel?

Ans. 144,000 Jews



37. Who are the two beasts mentioned in Rev. 13 (one coming out of the sea and the other out of the earth)?

Ans. Rome (RCC) and USA.



38. What are the three exoduses (we are now in the third exodus) ?

Ans. First exodus, Israel out of Egypt( nation out of a nation); second exodus, Church out of Judaism( church out of a nation); third exodus, Bride out of a church (Church out of a church).



39. What is the image of the beast in Revelation 13?

Ans. World Council of Churches



40. Show how the title of the pope VICARIUS FILII DEI adds up to 666.

Ans.V=5, I=1, C=100, A...R...I=1,U=5,S...=112

F... I=1,L= 50, I-1, I=1 =53

D=500, E...I=1 =501

TOTAL= 666



41. Complete the quote from Bro. Branham: “Jehovah of the Old Testament is ____ __ __ ____.”

A: Jesus of the New.



42. Enumerate the four foundations of God’s Masterpiece and what each stands for.

Ans: Abraham – faith; Isaac – love; Jacob – grace; Joseph – love



43. In the Millennium Satan will be bound by a chain of __________.

Ans. circumstance



44. The first half of the last week of Daniel’s 70 wks was consumed by the Lord Jesus Christ during His earthly ministry. When will the other half be consumed?

Ans: During the Tribulation Period in the ministry of Moses and Elijah for the Jews.



45. Who is the Tree of Life in the Garden of Eden?

Ans. Jesus



46. Who is the tree of Knowledge in the garden?

Ans. Satan



47. What is the original sin?

Ans. Unbelief



48. Who are the seven messengers of the seven churches?

Ans. Paul, Irineus, Martin, Columba, Luther, Wesley, Bro. Branham



49. He is without father, mother, and beginning of days or end of life but abides a priest forever?

Ans. Melchizedek



50. What are the eight virtues in the Stature of a Perfect Man?

Ans. Faith, virtue, knowledge, temperance, patience, godliness, brotherly kindness, charity.



51. What are the three ordinances that the church must observe?

Ans. Water baptism, communion, feet washing



52. In the third vision of Br. Branham in 1933, what did the Voice tell him concerning Russia?

Ans. WATCH RUSSIA, WATCH RUSSIA. Keep your eye on the King of the North.



53. What was the seventh vision of Bro. Branham in June, 1933 all about?

Ans. Physical destruction of America



54. He is a type of Christ and the Bride; a son of perfection.

Ans. Joseph



55. What is the meaning of Nicolaitanes?

Ans. To conquer; laity or people.



56. How many protestants where killed by Rome during the dark ages?

Ans. 68M



57. Define the word redeem according to the Message.

Ans. To buy back or bring back to its original position.



58. What is the meaning of sanctification?

Ans. Set aside for service.



59. What are the four insects in the Book of Joel that attacked the Bride Tree?

Ans. Palmerworm, locust, cankerworm, caterpillar.



60. Who are the souls under the altar according to the Fifth Seal?

Ans. Jewish martyrs



61. What are the four demonic horses in Revelation 6?

Ans. White horse, red horse, black horse, pale horse.



62. Who is the God of This Evil Age?

Ans. Satan



63. What is the sermon “What is the attraction on the mountain” all about?

Ans. God making history as He fulfills prophecy.



64. What strange phenomenon happened with Bro. Branham one morning while he was praying in the Sabino Canyon?

Ans. He received the Sword of the King



65. How many years are there in seventy weeks?

Ans. 490 years



66. It means Good Morning and Peace.

Ans. Shalom



67. In the message Christ the Mystery of God, what are the threefold purposes of God being made known to the Bride?

Ans. To express Himself; to have preeminence in the Bride; to restore the kingdom to its rightful position



68. Why did the foolish virgins miss the rapture?

Ans. Bec they have no extra oil (baptism of HG)



69. It means Dominating Female?

Ans. Thyatira



70. The three elements of birth?

Ans. Water, blood and spirit.



71. The Book of Correction.

And. Corinthians



72. It is the Book of Joshua in the New Testament.

And. Ephesians



73. Quote Luke 17:30.

Ans. “Even thus shall it be in the day when the Son of man is revealed.”



74. Quote Rev. 10:7.

Ans. “But in the days of the voice of the seventh angel, when he shall begin to sound, the mystery of God should be finished, as he hath declared to his servants the prophets.”



75. What are the Three Woes in the Book of Revelation?

Ans. Three World Wars



76. What is the five-fold ministry in the church?

Ans. Pastor, evangelist, prophet, teacher, apostle.



77. Who are the policemen in a local church?

Ans. Deacons



78. What is the first and second pull?

Ans. Healing; discernment.



79. If the foolish virgins are still in the grave during the millennium, when will they resurrect?

Ans. In the White Throne Judgment



80. What are the two resurrections?

Ans. First Resurrection and the General resurrection (2nd)



Give 40 Sermon Titles of William Branham.(half-point each)

0 comments:

Post a Comment